Sunday, September 26, 2010

ramainye mereka yg sygkan lily...hahahahha

Posted by nasha allysha@lily at 9:57 PM 0 comments
ari ni bkak facebook then tgok so many fren yg wish bufday kat lily...(x pecaye tgok kt fb...)huhu terharu sangat2..thanx ya u'all...neway life ari ni agak menyeronokkan bcoz klaz lily 4 da first time start at 10.00 am...hahahaha...bole la membute sampai pukul 9.30....hahaha....tapi ari ni je la kot...huhu exam is around da conner...pade mereka yg rase kurang pandai macam lily ni....maka tingkat kan la usaha anda..(cakap org die pon x buat....adoi!!!)ari ni tyme biology...lily blaja about cocaine....taw x cocaine 2 ape??mesti la korang taw kan..coccaine 2 dadah yg sngt berbahaye...rupe2nye...org yg amek cocaine ni hanya akan rasa hepi dalam jgka mase yg sngt singkat...antara 5-30 minit je....hahaha then dorang kene amek ag untuk rase hepi balik...NONSENSE..btol x?so pade mereka yg tringin nak rase 2...ngentikan la man...buat buang duit je....huh!!!ok la...nak rest bentar...b4 solat zohor n..smbung pg klaz...daA~

Saturday, September 25, 2010

selamat hari jadi!!!!!

Posted by nasha allysha@lily at 9:49 PM 0 comments
19 tahun dulu...pade tarekh ni mak lily da selamat melaherkan lily ke dunie yg serbe indah ni,,n ari ni sekali lagi lily diberi peluang ntuk celebrated bufday lily...syukur alhamdulillah...trime kaseh pade mak yg da bersusah payah melaherkan lily....korang sume pon kene ucapkan trime kaseh pade mak korang jgak...ari ni lily hepi sebab lily ade ramai org yg sygkan lili..lily ade mak...lily ade ayah..adek2...lily ade syerry...farah...ned..lily ade cueb...hahah...smue sygkan lily,..alhamdulillah..dan yg penting lily ade ALLAH yg sentiase dekat ngan lily...lily harap..mse akan datang lily still berpeluang untuk celebrate bufday lagi...n hopefully idup lily akan bertambah tenang di smaping org yg tersyang.....:)

Thursday, September 23, 2010

bile kite tak ingat password

Posted by nasha allysha@lily at 2:07 AM 0 comments
huhu akhernye bile x jmpe ape yg dicari...maka satu blog lain telah dihasilkan....hahahahahaha.....untuk starting xde pe yg nak di coretkan....cume...dengan terhasilnye blog ini maka..terhasel la lily yg baru...hahahahha

ramainye mereka yg sygkan lily...hahahahha

ari ni bkak facebook then tgok so many fren yg wish bufday kat lily...(x pecaye tgok kt fb...)huhu terharu sangat2..thanx ya u'all...neway life ari ni agak menyeronokkan bcoz klaz lily 4 da first time start at 10.00 am...hahahaha...bole la membute sampai pukul 9.30....hahaha....tapi ari ni je la kot...huhu exam is around da conner...pade mereka yg rase kurang pandai macam lily ni....maka tingkat kan la usaha anda..(cakap org die pon x buat....adoi!!!)ari ni tyme biology...lily blaja about cocaine....taw x cocaine 2 ape??mesti la korang taw kan..coccaine 2 dadah yg sngt berbahaye...rupe2nye...org yg amek cocaine ni hanya akan rasa hepi dalam jgka mase yg sngt singkat...antara 5-30 minit je....hahaha then dorang kene amek ag untuk rase hepi balik...NONSENSE..btol x?so pade mereka yg tringin nak rase 2...ngentikan la man...buat buang duit je....huh!!!ok la...nak rest bentar...b4 solat zohor n..smbung pg klaz...daA~
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

selamat hari jadi!!!!!

19 tahun dulu...pade tarekh ni mak lily da selamat melaherkan lily ke dunie yg serbe indah ni,,n ari ni sekali lagi lily diberi peluang ntuk celebrated bufday lily...syukur alhamdulillah...trime kaseh pade mak yg da bersusah payah melaherkan lily....korang sume pon kene ucapkan trime kaseh pade mak korang jgak...ari ni lily hepi sebab lily ade ramai org yg sygkan lili..lily ade mak...lily ade ayah..adek2...lily ade syerry...farah...ned..lily ade cueb...hahah...smue sygkan lily,..alhamdulillah..dan yg penting lily ade ALLAH yg sentiase dekat ngan lily...lily harap..mse akan datang lily still berpeluang untuk celebrate bufday lagi...n hopefully idup lily akan bertambah tenang di smaping org yg tersyang.....:)
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

bile kite tak ingat password

huhu akhernye bile x jmpe ape yg dicari...maka satu blog lain telah dihasilkan....hahahahahaha.....untuk starting xde pe yg nak di coretkan....cume...dengan terhasilnye blog ini maka..terhasel la lily yg baru...hahahahha
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
 

mY NaMe Is LiLy Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal