Sunday, September 26, 2010

ramainye mereka yg sygkan lily...hahahahha

Posted by nasha allysha@lily at 9:57 PM
ari ni bkak facebook then tgok so many fren yg wish bufday kat lily...(x pecaye tgok kt fb...)huhu terharu sangat2..thanx ya u'all...neway life ari ni agak menyeronokkan bcoz klaz lily 4 da first time start at 10.00 am...hahahaha...bole la membute sampai pukul 9.30....hahaha....tapi ari ni je la kot...huhu exam is around da conner...pade mereka yg rase kurang pandai macam lily ni....maka tingkat kan la usaha anda..(cakap org die pon x buat....adoi!!!)ari ni tyme biology...lily blaja about cocaine....taw x cocaine 2 ape??mesti la korang taw kan..coccaine 2 dadah yg sngt berbahaye...rupe2nye...org yg amek cocaine ni hanya akan rasa hepi dalam jgka mase yg sngt singkat...antara 5-30 minit je....hahaha then dorang kene amek ag untuk rase hepi balik...NONSENSE..btol x?so pade mereka yg tringin nak rase 2...ngentikan la man...buat buang duit je....huh!!!ok la...nak rest bentar...b4 solat zohor n..smbung pg klaz...daA~

0 comments on "ramainye mereka yg sygkan lily...hahahahha"

Post a Comment

ramainye mereka yg sygkan lily...hahahahha

ari ni bkak facebook then tgok so many fren yg wish bufday kat lily...(x pecaye tgok kt fb...)huhu terharu sangat2..thanx ya u'all...neway life ari ni agak menyeronokkan bcoz klaz lily 4 da first time start at 10.00 am...hahahaha...bole la membute sampai pukul 9.30....hahaha....tapi ari ni je la kot...huhu exam is around da conner...pade mereka yg rase kurang pandai macam lily ni....maka tingkat kan la usaha anda..(cakap org die pon x buat....adoi!!!)ari ni tyme biology...lily blaja about cocaine....taw x cocaine 2 ape??mesti la korang taw kan..coccaine 2 dadah yg sngt berbahaye...rupe2nye...org yg amek cocaine ni hanya akan rasa hepi dalam jgka mase yg sngt singkat...antara 5-30 minit je....hahaha then dorang kene amek ag untuk rase hepi balik...NONSENSE..btol x?so pade mereka yg tringin nak rase 2...ngentikan la man...buat buang duit je....huh!!!ok la...nak rest bentar...b4 solat zohor n..smbung pg klaz...daA~
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "ramainye mereka yg sygkan lily...hahahahha"

Post a Comment

 

mY NaMe Is LiLy Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal