Saturday, October 16, 2010

lalalaala...exam suda tiba!!!!

Posted by nasha allysha@lily at 3:15 AM
woohooo..at last pspm 1 muncul juge...hahaha..study???ummmm bole la....tapi seriously memang berserabut sangat bile sampai minggu nak exam ni...hahaha....on9??hahaha sekadar melepaskan tensyen...maybe....hahaha....berbalik kepade cerite pasal study week yg tinggal lagi SATU hari je lagi....huhu...sume orang pon tenga pulun study....mane nak keja mat lagi....kimia yang x bersentuh...n lastly biology....(khas untuk mereka yang mengambil sains hayat...)huhu...sume orang mate sembab...da macam panda....hhahaha...
tempat tido...tak yah cakap la...memang berserabut...yela x sempat nak wat bende laen da...mase tu kan emas....hahahaha so....study je...jangan wat bende laen.....hahaha...tapi ade satu bende je yang mesti dibuat walau sesibok mane pon...iaitu...MAKAN!!!!huuuu..mesti la kene makan....lau tak nak study pon tak lalu....hehehe...tibe2 tringat kiat gulai tempoyak...hahaha.....sedap nye...tak pe...lagi berapa hari je nak balik....mase tu nak makan puas2...yeay......
so.....kepade mereke yang bakal seat for pspm....GUD LAK!!!!!!!!!

0 comments on "lalalaala...exam suda tiba!!!!"

Post a Comment

lalalaala...exam suda tiba!!!!

woohooo..at last pspm 1 muncul juge...hahaha..study???ummmm bole la....tapi seriously memang berserabut sangat bile sampai minggu nak exam ni...hahaha....on9??hahaha sekadar melepaskan tensyen...maybe....hahaha....berbalik kepade cerite pasal study week yg tinggal lagi SATU hari je lagi....huhu...sume orang pon tenga pulun study....mane nak keja mat lagi....kimia yang x bersentuh...n lastly biology....(khas untuk mereka yang mengambil sains hayat...)huhu...sume orang mate sembab...da macam panda....hhahaha...
tempat tido...tak yah cakap la...memang berserabut...yela x sempat nak wat bende laen da...mase tu kan emas....hahahaha so....study je...jangan wat bende laen.....hahaha...tapi ade satu bende je yang mesti dibuat walau sesibok mane pon...iaitu...MAKAN!!!!huuuu..mesti la kene makan....lau tak nak study pon tak lalu....hehehe...tibe2 tringat kiat gulai tempoyak...hahaha.....sedap nye...tak pe...lagi berapa hari je nak balik....mase tu nak makan puas2...yeay......
so.....kepade mereke yang bakal seat for pspm....GUD LAK!!!!!!!!!
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "lalalaala...exam suda tiba!!!!"

Post a Comment

 

mY NaMe Is LiLy Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal